NAKKEN KJØLESERVICE A/S
Informasjon
Erklæring om beskyttelse av personlige opplysninger

Hos Nakken kjøleservice A/S bestreber vi os på, at du selv i så høy grad som mulig kan kontrollere dine personlige opplysninger. Derfor legger vi vekt på, at du trygt kan besøke vårt web sted.
I visse situasjoner er vi dog nødt til at be deg om visse opplysninger. De personlige opplysninger, som du giver os, inklusive din e-mail-adresse, benyttes på følgende måte. Hvis du angiver personlige opplysninger for at få informasjoner fra os i form av brosjyrer, kataloger m.m., innsamler vi disse opplysninger og sparer dem. Vi har bruk for opplysningene for at kunne behandle din anmodning. Vi selger ikke innsamlede eller gjemte opplysninger om deg. Web stedet kan inneholde hyper links til andre web steder end Nakken kjøleservice A/S. Nakken kjøleservice A/S påtar sig intet ansvar for, hvordan personlige opplysninger behandles på disse web steder.


Statistikk.
Nakken kjøleservice A/S innsamler des uten også visse opplysninger om din computer og dine programmer. Det kan bl.a. være følgende: IP-adresse, web browser, operativsystem, domene navn, adgangstidspunkter og refererende web steder. Opplysninger brukes til at tilpasse tjenesten, så vi kan holde et høyt kvalitetsnivå. Des uten brukes opplysningene til bearbeidelse av generell statistikk om, hvordan web stedet benyttes. Dette skjer med henblikk på at kunne sammensette et innhold, der har relevans, og for evt. at gi deg adgang til dele av web stedet, som kan være omfattet av en vis adgangsbegrensning. Des uten innsamler Nakken kjøleservice A/S opplysninger om, hvilke sider av web stedet en kunde besøker. Besøksdata for web stedet identifiseres utelukkende ved hjelp av et unikt id-nummer og er aldri koblet sammen med noen form for personlige opplysninger.
Opplysninger som er gjemt i våres database som på f.eks data-host.dk & nakken.org kan til enhver tid slettes ved at sende en henvendelse til
post@weitling.info
Powerd by Weitling Info